ONS VERHAAL VAN 2016

  • Jeanne Bakker   |    03 Januari 2017

BRAIN BAKERY is trots op de vele gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

We trainden 23 bedrijven. Het populairst zijn onze Sales Battles, Leadership Journeys en Transformatie trajecten.

We werkten dit jaar met 18 trainers en 11 acteurs en 3 ondersteuners. We waren actief in 6 landen en spraken Nederlands, Engels, Frans en een beetje Spaans.

 
 
 
Films

FILM

Omdat we sterk geloven in het leuk maken van leren, werkt BRAIN BAKERY veel met film.

We ontwierpen en maakten voor verschillende bedrijven 
72 films in 7 talen die in 91 landen werden gebruikt, waardoor leren veel aantrekkelijker werd.

 
 
 

HERSENEN

Omdat we bij BRAIN BAKERY enorm onder de indruk zijn van ons brein, kunnen we het niet verwerken als er iets mee mis is. Daarom steunen we zoveel we kunnen Hersen gerelateerde goede doelen zoals de www.Hersenstichting.nl.
We verloren dit jaar onze vriendin Patricia Franse aan een zeldzame hersentumor, dus al onze inkomsten van de Brain Awareness week zijn overgemaakt naar www.stophersentumoren.nl.
Dank voor alle relaties die juist in die week een training planden. In 2017 valt deze week van 13 tot en met 19 maart. Doe ook mee!

 
 
 

ROI

We verwelkomden hele gave nieuwe klanten waarmee we trajecten ontwierpen en we vierden de prachtige Return On Learning die we opleverden bij onze huidige klanten.

Enkele hoogtepunten:

  • Een omzet groei van 217% bij de door ons getrainde teams, terwijl de niet getrainde teams van dit zelfde bedrijf een groei van 46% doormaakten.
  • Een stijging van klant tevredenheid van 73% (waar het al jaren bungelde) naar 87%
  • Voor elke euro die besteed werd kwamen er 3,14 terug
  • De compliance steeg van onder de maat naar 93% en blijft nu al 5 maanden boven de 90%.
bb performance improvement 800x531
 
 
 

DRAKEN

Onze boeken en lezingen over Omgaan met Draken inspireerden weer veel groepen om leuker en makkelijker met elkaar om te gaan. We trainden diverse ziekenhuizen, een aantal retailers, een ministerie, een bank en veel MKB-ers in de kunst van het Draken temmen. 

Heel trots zijn we op onze online drakentest waarmee deelnemers zichzelf kunnen toetsten voorafgaand aan een lezing, webinar of training. Mocht je de vragenlijst zelf willen doen, klik dan hier.

 
 
 
SocialLearning

SOCIAL LEARNING

Leren vindt niet alleen plaats in je eigen hersenen; het leren wint enorm aan impact als je het deelt. Vandaar dat wij al enkele jaren vol inzetten op Social Learning. Hoe faciliteer je mensen om het leren met elkaar te delen, zonder dat het een verplicht nummer wordt? Dat gaat ons steeds beter af.

Naast onze fijne samenwerking met de mensen van www.LearningStone.com, heeft BRAIN BAKERY sinds september een eigen online platform waarbij Social Learning maximaal aantrekkelijk is gemaakt. En nog meetbaar ook.

 
 
 

TRAIN DE TRAINER

In lijn met onze visie om leren wereldwijd leuk te maken en iedereen optimaal plezier te laten beleven van dat magische apparaat onder de schedel, ontwierpen we een twee daagse Train de Trainer. Binnen 2 dagen zat de training ramvol.
We deelden onze aanpak, onze visie en onze challenges.

Na afloop bleek er onder de deelnemers een sterke behoefte aan meer. Dus creëerden we een jaartraject voor mensen die graag impactvol en modern willen trainen. Ons idee is om de deelnemers niet alleen helemaal klaar te stomen voor een fantastische trainers carrière, maar ook om hen (als ze dit willen) mee te laten draaien in onze trajecten bij onze klanten. Zodat iedereen aan den lijve ondervindt hoe goed onze aanpak werkt. Bovendien verdien je zo een deel van de kosten terug.

Ja, we zijn dol op ROI ? Lees hier meer over het jaartraject

 
 
 

VERHUIZING

Ons kantoor in het centrum van Amsterdam werd te klein en bleek meer en meer voor de mensen van buiten de stad lastig bereikbaar. Vandaar dat we zijn verhuisd naar Jisp. Hier hebben we een groot eigen terrein, goed bereikbaar en gratis parkeren, veel ruimte om een frisse neus te halen en een prachtige eigen trainingsruimte voorzien van alle gemakken. Kom vooral langs in 2017.


We wensen je een prachtig 2017 waarin je optimaal geniet van je prachtige brein!

Hartelijke groet namens het hele BRAIN BAKERY team,

Jeanne

ONS VERHAAL VAN 2016

Plaats reactie

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Vul hieronder je gegevens in om je op te geven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks

Bedankt voor je aanvraag!
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
VERSTUUR

GRATIS PDF DOWNLOADEN

Vul hieronder je gegevens in en klik op 'Verstuur'.
Je ontvangt een download link in je mailbox. Heb je je ook opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je ook een mailtje met een link om je aanmelding te bevestigen.
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
VERSTUUR

BESTELLEN

Wilt je boeken bestellen? Vul dan hieronder je gegevens in en klik op "verstuur".
Bedankt voor je bestelling! Heb je je ook opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je daar een mailtje voor met een link om je aanmelding te bevestigen.

(Voor deze bestelling ontvang je geen bevestiging per e-mail)
Publicaties:
  • Omgaan met Draken
  • Alles is niets
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Naam organisatie:
Straat:
Postcode/plaats:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
Factuurwijze:
  • Per e-mail
  • Per post
VERSTUUR