OPNAME BRAIN BAKERY TRAINING NPO-DOCUMENTAIRE

  • Jeanne Bakker   |    16 November 2016

Bij Autobedrijf Indumij waren op 2 oktober 2016 de opnames voor de nieuwe documentaire serie ‘Dit zijn wij’ die de VPRO in 2017 gaat uitzenden op NPO1.
De serie wordt geregisseerd door Michiel van Erp, de maker van de documentaire ‘MH17: Het verdriet van Nederland’ en Gouden Kalf winnaar voor de serie ‘Ramses’.

Michiel en zijn team portretteren Nederland in deze nieuwe documentaire aan de hand van haar inwoners. In iedere aflevering staat een ander thema centraal. ‘Hoe woont Nederland’, ‘Hoe trouwt Nederland’ maar ook hoe gaat Nederland om met de geboorte en met hun auto’s.

In de aflevering over Auto’s zal in beeld worden gebracht hoe mensen zowel beroepsmatig als in persoon omgaan met auto’s. Hoe kopen mensen een auto, maar ook hoe worden auto’s verkocht.

Jeanne traint de verkopers van Indumij namens Innovam op het verkopen van auto’s in de sterk veranderende markt. Hoe gaan verkopers om met het feit dat de Nederlander 10 jaar geleden nog 4 showrooms bezocht voordat hij een auto kocht, terwijl dat er nu gemiddeld nog maar 1,1 is? Dat vergt nieuwe en andere verkoopvaardigheden en vooral een andere mindset.

Tijdens een van onze workshops was het filmteam aanwezig. Behalve veel zweet, want wat zijn die filmlampen heet :), leverde dat een hele toffe sessie op. Alle deelnemers zetten hun beste beentje voor en iedereen ging lekker aan de bak. Michiel en zijn team bleven zoveel mogelijk op de achtergrond zodat we hen af en toe gewoon vergaten.

Wij van BRAIN BAKERY zijn enorm trots op de mensen van Indumij die hun bedrijf prima vertegenwoordigden en zijn zeer vereerd dat ze graag onze training wilden laten zien aan Nederland.

Jeanne

OPNAME BRAIN BAKERY TRAINING NPO-DOCUMENTAIRE

Plaats reactie

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Vul hieronder je gegevens in om je op te geven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks

Bedankt voor je aanvraag!
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
VERSTUUR

GRATIS PDF DOWNLOADEN

Vul hieronder je gegevens in en klik op 'Verstuur'.
Je ontvangt een download link in je mailbox. Heb je je ook opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je ook een mailtje met een link om je aanmelding te bevestigen.
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
VERSTUUR

BESTELLEN

Wilt je boeken bestellen? Vul dan hieronder je gegevens in en klik op "verstuur".
Bedankt voor je bestelling! Heb je je ook opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je daar een mailtje voor met een link om je aanmelding te bevestigen.

(Voor deze bestelling ontvang je geen bevestiging per e-mail)
Publicaties:
  • Omgaan met Draken
  • Alles is niets
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Naam organisatie:
Straat:
Postcode/plaats:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
Factuurwijze:
  • Per e-mail
  • Per post
VERSTUUR