Podcast
Blog
Organisatie ontwikkeling

AI & L&D de kansen, de risico’s en of L&D-ers in de toekomst vervangbaar zijn

Ik kreeg een te gekke kans om een keynote te geven over AI in Leren en Ontwikkeling (L&D) voor onze branche vereniging Develhub. En ik kan je vertellen, het was echt moeilijk! Wat een groot thema en wat gaan de ontwikkelingen vliegensvlug.

Ik was onder de indruk van de reacties en de vragen die ik kreeg. Het werd duidelijk dat we op een spannend kruispunt staan - we staan op het punt om leren en ontwikkelen op z'n kop te zetten met AI. Maar wat betekent dit eigenlijk?

 

Nou, na de keynote kreeg ik een heleboel vragen die me lieten nadenken. En er waren ook mensen die de keynote hadden gemist. Iedereen wilde gewoon meer weten. Dus ik dacht: waarom maak ik er geen podcast aflevering over? Dus dat is precies wat ik heb gedaan! Samen met JP heb ik dat wat we inde zomer van 2023 weten over AI en L&D samengevat.

 

In de podcast duiken we dieper in de wereld van AI en L&D. Ik ga uitgebreid in op alles wat ik tijdens de keynote heb besproken, maar dan met nog meer details, meer praktijkvoorbeelden en meer tips over hoe je AI in je L&D-strategieën kunt gebruiken. De slides die ik gebruikte tijdens de Develhub keynote kun je hier downloaden.

 

Ik hoop dat deze aflevering een goed startpunt zal zijn voor nog meer gesprekken en ontdekkingen. Ik kan niet wachten om deze reis met jullie te delen. Dus hou mijn blog in de gaten voor een vervolg. Laten we samen de spannende wereld van AI en L&D verkennen!

 

Jeanne

Podcast
Blog
Organisatie ontwikkeling

#

152

AI & L&D de kansen, de risico’s en of L&D-ers in de toekomst vervangbaar zijn

16/9/2023
44 min