Omgaan met Draken

Gebaseerd op onderzoek van Jeanne Bakker en beschreven in de bestseller ‘Omgaan met Draken’ leer je in deze training welke Draken er zijn, hoe je ze herkent en hoe je er mee omgaat. Onze Augmented Reality app verbaast en inspireert om op zelf onderzoek te gaan. Anderen beïnvloeden is nu een stuk makkelijker.

51%

Minder klachten

7%

NPS groei wereldwijd

217%

Hogere verkoopcijfers

Mogelijkheden

Of je een keynote wilt, een workshop of een hele training, onze Omgaan met Draken filosofie combineert de hilariteit van het dagelijkse omgaan met elkaar met de wetenschap.

Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die zich als een Draak gedraagt. Een vervelend, narrig en, vooral, irritant persoon. Iemand bij wie de haren in je nek rechtovereind gaan staan, zodra je zijn stem hoort. Hoe ga je hiermee om? Vermijd je de persoon zo veel mogelijk? En wat doe je als het om je baas gaat? Of de collega met wie je veel samenwerkt? Of je grootste klant? Deze Draak kun je niet vermijden. Er is dan nog maar één oplossing: je moet de Draak temmen.

Gelukkig is er nu een gids die je stap voor stap helpt bij dit avontuur: gebaseerd op de bestseller van Jeanne Bakker, waarvan al meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht. Het boek biedt niet alleen inzicht en praktische tips, maar is nu ook verrijkt met een innovatieve augmented reality online quiz. Deze interactieve ervaring helpt je te ontdekken welke Draak jij zelf bent en geeft je de tools om de maskers van de Draken in je omgeving te herkennen en te ontrafelen.

Klaar voor iets nieuws?

Stop boring learning

Of je nu een vraag, een opmerking of een verzoek om te sparren hebt, ons team staat klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen en een gesprek plannen via telefoon, e-mail of het online formulier op onze website.
01

Neem contact op

Stuur ons je vraag.
02

opleidingskundige intake

Een opleidingskundige neemt je vraagstuk door en komt met een advies.
03

ontwerp leeractiviteit

We maken een ontwerp voor jouw leervraagstuk.
volg ons

Train de trainer

Jaartraject

Eerstvolgende traject start op 19 september 2024.
Dit zijn de 12 data in 2024/ 2025:
19
SEPT
2024
20
SEPT
2024
11
OKT
2024
14
NOV
2024
15
NOV
2024
13
DEC
2024
13
FEB
2025
14
FEB
2025
7
MAART
2025
4
april
2025
24
APRIL
2025
25
APRIL
2025

Train de trainer

Inschrijven voor traject in 2024

Vul de onderstaande gegevens in dan nemen we contact op voor een gesprek met Jeanne om te kijken of de training echt bij je past.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.

benieuwd wat we voor

jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak met ons en we kijken naar de mogelijkheden!