Train de Trainer

Wij leiden beginnende en gevorderde trainers op in ons No More Boring Learning concept. Echt impact maken staat daarbij centraal. Het mag duidelijk zijn dat je als je bij Brain Bakery bent uitgekomen, je niet zit te wachten op de overbekende ouderwetse Train de Trainer die uitgaat van 'cursus' geven en 'rollenspellen'. Je wilt het anders. Check ons jaartraject.

114

Trainers gingen je voor

83%

Verdient inschrijfgeld terug tijdens training

23

Deelnemers met diverse achtergrond

TRAIN DE TRAINER

Het mag duidelijk zijn dat je als je bij Brain Bakery bent uitgekomen, je niet zit te wachten op de overbekende ouderwetse Train de Trainer die uitgaat van deelnemers die ‘op cursus’ gestuurd zijn door hun leidinggevende en die hen via werkvormen wil verleiden om toch open te gaan staan voor hetgeen de trainer te bieden heeft. Trainers van nu fungeren meer als facilitators voor mensen die al flink succesvol zijn en zeker ambitie hebben naar een next level.

PRAKTISCH

DUUR

12 dagen van 10.00 tot 17.00

INVESTERING

4750,- euro ex. Btw (mogelijk in twee termijnen te voldoen)

LOCATIE

In de buurt van Jisp (gratis parkeren)

INCLUSIEF

Heerlijke lunch, koffie/thee en materiaal

TAAL

Nederlands

LINE-UP

Jeanne Bakker is de centrale trainer in het traject. Gedurende 4 van 12 dagen komen er gasttrainers langs die een specifieke expertise hebben op een van de aspecten van het trainersvak. De gasttrainers worden bij de eerste training bekend gemaakt.

PITCHEN

Brain Bakery is dol op het meetbaar maken van de impact van trainingen, dus zijn we er op uit dat iedereen de investering voor het traject terugverdient. Daarom pitch je tijdens het traject een aantal keervoor klanten van Brain Bakery. Als je de pitch wint, ga je aan de slag als trainer bij die klant. Pitches tot nu toe werden onder andere gehouden voor de geweldige L&D mensen van McDonalds, Timing, Kuehne+Nagel, Accor en Waes.

TRAINERS VAARDIGHEDEN

Iedereen kan zich trainer noemen en trainingen gaan geven. Alleen maak je dan verschil? Of bezorg je je deelnemers alleen een leuke dag? Tijdens de training leer je alle technieken die Brain Bakery in de loop van 10 jaar perfectioneerde om meetbare impact te maken voor opdrachtgevers. Tegelijkertijd leer je ervoor te zorgen dat je deelnemers op het puntje van hun stoel zitten en een top tijd hebben tijdens je workshops, trainingen en trajecten.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Ergens gedurende het traject organiseren we een Concept-dag. Tijdens deze dag kijkt Jeanne mee naar jou als trainer en jouw doelgroep. Naar aanleiding van haar eerste boek, Alles is Niets, over onderscheidend vermogen in de trainerswereld, ontwerp je samen met Jeanne een concept voor jou als trainer. Wat is jouw unieke story? Soms werk je ook direct aan een website, naam of signature-training. Bij deze dag kun je aansluiten, maar het hoeft natuurlijk niet.

OPLEIDINGSKUNDE BASIS

In het traject leer je te onderbouwen waarom je kiest voor een bepaalde opbouw in een training. Wat maakt dat je denkt dat dit effect heeft? Hoe denk je dat je deelnemers hiervan leren? We nemen de belangrijkste wetenschappelijke modellen door zodat je ook aan tafel met je opdrachtgevers goed kunt onderbouwen waarom je doet wat je doet.

Train de trainer

Jaartraject

Eerstvolgende traject start op 19 september 2024.
Dit zijn de 12 data in 2024/ 2025:
19
SEPT
2024
20
SEPT
2024
11
OKT
2024
14
NOV
2024
15
NOV
2024
13
DEC
2024
13
FEB
2025
14
FEB
2025
7
MAART
2025
4
april
2025
24
APRIL
2025
25
APRIL
2025

Train de trainer

Inschrijven voor traject in 2024

Vul de onderstaande gegevens in
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.

benieuwd wat we voor

jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak met ons en we kijken naar de mogelijkheden!