We are

Brain Bakery

Het begon allemaal in 2003. Onze oprichter, Jeanne, ontdekte tot haar schrik dat ze net zo saai en ongeinspireerd ouwe modellen stond te herkauwen. Ze was blij met de hoge cijfers die haar deelnemers haar gaven. Maar als ze eerlijk was schaamde ze zich te pletter. Het moest anders.

Achtergrond

brain bakery

Het begon allemaal met een zaadje geplant in het brein van Jeanne in 2003. Dat ene moment heeft haar kijk op educatie voorgoed veranderd en leidde tot een reis die langzaam maar zeker de manier waarop mensen leren en lesgeven heeft beïnvloed. Jeanne was na een sessie in een groot hotel op zoek naar iets nieuws.

Terwijl ze door de verlaten trainingsruimtes liep, viel het haar op dat dezelfde oude lesmethoden en modellen steeds opnieuw werden gebruikt, ongeacht het onderwerp. Deze ontdekking bracht haar aan het denken en ze realiseerde zich dat het een schande was. Dit inzicht zette haar aan tot verdere verkenning. Ze volgde een studie bij Kessels en Smit en verdiepte zich in de wetenschap van leren en onderwijs, en haar opgedane kennis deelde ze met anderen via haar boeken, artikelen en de podcast "No More Boring Learning".

Het enthousiasme dat Jeanne in haar werk bracht, begon langzaam uit te stralen. Mensen wereldwijd voelden zich aangetrokken tot haar nieuwe benaderingen en haar frisse kijk op leren en trainen. Dit leidde tot de groei van Brain Bakery, een netwerk van meer dan 100 toegewijde individuen over de hele wereld die zich inzetten om leren boeiender en effectiever te maken.

Terwijl de jaren voorbij gingen, ontwikkelde Brain Bakery zich tot een gemeenschap van 'Brainiacs' die de traditionele manier van trainen en faciliteren ter discussie stellen. Zonder al te veel poespas streven we ernaar om het opleidingslandschap te vernieuwen. Onze missie: Waarde toevoegen aan mensen en organisaties, het liefst meetbaar en zonder dat het saai is.

Brain Bakery richt zich op vier vakgebieden. Ten eerste zijn er de leertrajecten, zowel online als offline, die zich richten op het leveren van tastbare resultaten op het gebied van leiderschap, sales en klantgerichtheid. Daarnaast hebben we onze inspirerende keynotes die conferenties naar een hoger plan tillen en deelnemers aanzetten tot actie. Een ander facet is ons bekende concept 'Omgaan met Draken'. Dit concept wordt versterkt door boeken, een augmented reality vragenlijst en een spel, waardoor individuen en teams op een vernieuwende manier leren omgaan met elkaar en de diversiteit die de mensheid rijk is.

Last but not least is onze bekende opleidingskundige Train-de-Trainer jaartraject. Hiermee kunnen professionals hun vaardigheden aanscherpen en anderen effectiever trainen, waardoor de impact van leren zich als een positieve golf verspreidt. Na het succesvol volgen van dit traject worden trainers gecertificeerd in het No More Boring Learning Concept en worden ze onderdeel van de Brianiacs.

WE HAVE CLIENTS AND ASSOCIATES IN OVER 28 CITIES

AROUND THE WORLD

Denver
Denver
United States
Marrakesh
Marrakesh
Morocco
Singapore
Singapore
Singapore
Dubai
Dubai
United Arab Emirates
London
London
United Kingdom
Warschau
Warschau
Poland
Bangkok
Bangkok
Thailand
San Diego
San Diego
United States
Chicago
Chicago
United States
Miami
Miami
United States
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro
Brasil
São Paulo
São Paulo
Brasil
Barcelona
BARCELONA
Spain
New York
New York
United States
Amsterdam
Amsterdam
Netherlands
73
Mensen getraind
Denver
United States
Marrakesh
Morocco
Singapore
Singapore
Dubai
United Arab Emirates
London
United Kingdom
Warschau
Poland
Bangkok
Thailand
San Diego
United States
Chicago
United States
Miami
United States
Rio de Janeiro
Brasil
São Paulo
Brasil
BARCELONA
Spain
New York
United States
Amsterdam
Netherlands

153

Keynotes gegeven

23.538

Mensen getraind

7%

NPS Groei wereldwijd

Boring learning

SChaadt organisaties

Boring Learning is niet alleen een verspilling van tijd, maar ook schadelijk voor de groei en innovatie van je organisatie. In de wirwar van goedbedoelende trainingsbureaus is het vinden van de perfecte match een uitdaging.

Maar hoe ontdek je welk bureau echt in staat is om de beloofde impact waar te maken? Bij Brain Bakery begrijpen we dat de zoektocht naar de juiste trainingspartner complex kan zijn. Laten we samenwerken en krachtige, op maat gemaakte trainingen ontwerpen die je organisatie naar nieuwe hoogten tillen.
Verminderd engagement

Wanneer medewerkers gedwongen worden om een saaie training te volgen, is de kans groot dat ze afhaken. Dit leidt tot lage retentiecijfers en minder effectieve leerresultaten. Hierdoor gaat je investering verloren en pikken medewerkers de nieuwe vaardigheden en kennis niet op.

Verspilling tijd en geld

Trainingssessies kosten aanzienlijk wat geld. Denk aan het ontwerp, de trainer, reiskosten, materialen en de tijd van alle medewerkers die aanwezig zijn. Deze investering moet vruchten afwerpen.

Afbreuk reputatie

Als medewerkers het idee krijgen dat hun groei en ontwikkeling niet op waarde worden geschat binnen de organisatie, doet dit afbreuk aan je werkgeversmerk en reputatie. Dit bemoeilijkt het aantrekken en behouden van toptalent en heeft invloed op het succes van je organisatie.

Klaar voor iets nieuws?

Stop boring learning

Of je nu een vraag, een opmerking of een verzoek om te sparren hebt, ons team staat klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen en een gesprek plannen via telefoon, e-mail of het online formulier op onze website.
01

Neem contact op

Stuur ons je vraag.
02

opleidingskundige intake

Een opleidingskundige neemt je vraagstuk door en komt met een advies.
03

ontwerp leeractiviteit

We maken een ontwerp voor jouw leervraagstuk.
volg ons

Wat

we doen

Het speerpunt van Brain Bakery is leeractiviteiten ontwerpen en geven die meetbare resultaten opleveren. Check hieronder al onze specialisaties.

meet

The team

onze Brainac

trainers

Wij werken alleen met door onszelf opgeleide trainers. Nadat zij slagen voor ons Train de Trainer jaartraject worden zij een Brainiac. Samen vormen we een community die elkaar helpt, stimuleert, van kennis en werk voorziet en beter maakt.