Accor Global - Hospitality

Case

"Meer dan 250.000 mensen in meer dan 100 landen en even veel culturen en talen & meer dan 40 verschillende brands van één organisatie transformeren"

Client

Accor Global - Hospitality

Jaar

2017-heden

Traject

Heartist Journey
Vraagstuk

Het vraagstuk

We hebben last van Airbnb en nu onze kernkwaliteit van standaardisatie van onze hotels niet meer voldoet aan de veranderde wensen van onze gasten, willen we een doorbraak in experience zowel voor onze gast als onze employee experience.

Uitdaging

De uitdaging

Meer dan 270.000 mensen. Meer dan 100 landen en even zoveel culturen en talen. Meer dan 40 verschillende brands van luxery tot economy, waaronder Sofitel, Swissotel, Mercure, Novotel en Ibis.

De medewerkers hebben geen persoonlijke e-mails en in sommige landen nauwelijks toegang tot internet.

Oplossing

Onze oplossing

We creëerden content die zo eenvoudig en toch zo impactvol was dat de training makkelijk gegeven kon worden door onervaren trainers.

We creëerden met Accor een community van Super Transformers. Die gaven we een 5-daagse Train de Trainer. Zij trainden in elk hotel 2 Transformers die ‘The Heartist Journey’ uitrolden in hun hotel.

Via ons online support platform en een heuse Heartist app supporten we de Super Transformers en de landenmanagers om The Heartist Journey tot leven te wekken in ieder hotel.

Prijzen

Gewonnen prijzen

Hospitality On - Parijs

‘Best initiative in human resources and talent’

Australian HR Awards

‘Best change management strategy’ - Sydney

Resultaat

Meetbaar resultaat

7% NPS groei wereldwijd

100 landen - 270000 medewerkers getraind

Employee engagement

Ook interesse in een Talent Challenge onboarding traject?

Maak een afspraak met ons en we kijken naar de mogelijkheden!

we are

Brainbakery

Als je kiest voor een training, dan wil je resultaat. Je wil dat je mensen veel leren, dat de tijd voorbijvliegt en je wil resultaten voor je organisatie. Meetbare resultaten. Dat is wat Brain Bakery doet.

Door onze wetenschappelijke onderbouwing in combinatie met onze No More Boring Learning filosofie bereiken we business resultaten die er niet om liegen.